С пожелание да страхотна неделя ви подаряваме нашия хороскоп!   ОВЕН Първата половина

...
С пожелание да страхотна неделя ви подаряваме нашия хороскоп!
 
ОВЕН
Първата половина
Коментари Харесай

Интересен ден за една зодия, друга трупа яко пари

С благопожелание да страхотна неделя ви подаряваме нашия хороскоп!

 

ОВЕН

Първата половина на деня няма е подобаваща за връзка. Разбирането с хората към вас по това време ще бъде по-трудно от нормално. Може даже да наподобява, че те съзнателно ви изваждат от равновесие или тестват търпението ви. Сериозните диалози би трябвало да се отсрочат за вечерта. 

ТЕЛЕЦ

Началото на деня дава обещание необикновени срещи. Това е уместно време за другарство. Бързо ще можете да се договорите даже с тези, които въобще не не споделят вашите ползи. Можете умерено да търсите решения на работни или персонални въпроси. По-късно ще зародят по-стресови моменти. 

БЛИЗНАЦИ

Емоционалният декор на деня ще е много под напрежение, тъй че мъчно ще избегнете грижите и проблемите. Бъдете подготвени за дребни неприятности. Опитайте се да не губите баланс, в случай че нещо не върви по проект. Ще се наложи да импровизирате и да взимате решения бързо. Опитайте се да не преуморявате.

РАК

Не се тревожете за дреболии при започване на деня. Това време ще бъде много с напрежение, само че няма да донесе съществени проблеми. Скоро обстановката ще стартира да се трансформира към по-добро. Просто се пробвайте да не създавате ненужни компликации за себе си и близките. Възможни са различия с околните, само че ще намерите компромис. 

ЛЪВ

Началото на деня ще бъде вдъхновяващо. Това време е уместно за решение на доста въпроси, защото ще може да хвърлите нов взор на познати неща, да видите благоприятни условия, които преди не сте забелязали. Поемете самодейността, действайте уверено и със размах.

ДЕВА

Струва си да се разсъните рано, тъй като сутринта дава обещание да бъде изключително удобна. По това време доста неща ще ви се отдават елементарно и ще може да реализирате това, което сте възнамерявали от дълго време. Роднините неотложно ще отговорят на вашите оферти и с подготвеност ще ви оказват помощ във всичко.

ВЕЗНИ

Каквото и да вършиме сутринта, не се изненадвайте, в случай че нещо се обърка и би трябвало бързо да измененията проектите си. Ако не методите прекомерно прочувствено към това, бързо ще разберете по какъв начин е най-добре да действате. Не постоянно ще е елементарно да се разбирате с другите. От почтена забележка, може да възникне сериозен спор.

СКОРПИОН

Денят ще стартира добре. Няма да ви би трябвало доста време, с цел да се справите с насъбраните дребни проблеми. Може бързо да отхвърлите и домакинските отговорности, а  близките ще се радват да ви оказват помощ. Ще ви бъде потребно да отделите време за остаряло занимание и да се оттърсите от напрежението. 

СТРЕЛЕЦ

Не е най-лесният ден във връзка с връзката. Не постоянно ще разбирате аргументите за дейностите на другите и това може да бъде мотив за възникването на напрегнати моменти. Сериозните диалози би трябвало да отложите най-малко до вечерта. Тогава ще бъде доста по-лесно да се откри компромис. 

КОЗИРОГ

Започнете деня с неща, които не изискват доста старания. Като се справите с тях, може да преминете към нещо по-сериозно. Сутринта е по-добре да разчитате на личните си сили. Малко евентуално е да съумеете да се споразумеете с някого за взаимни дейности. 

ВОДОЛЕЙ

Денят ще е под напрежение. Въпреки това изненадите, които ще донесе, ще бъдат приятни. Ще бъдете сюрпризирани от развиването на проблем, с който се занимавате от дълго време. Може да поемете самодейността в персоналните връзки. Благодарение на това доста неща ще се получат тъкмо както желаете. 

РИБИ

Денят е подобаващ за диалози по значими въпроси и правене на дълготрайни проекти. Вероятни са щастливи съвпадения, които ще ви оказват помощ по-бързо да се справите с уговорките си. Вероятно положителни вести отдалеко. Възможни са и оферти, на които да се съгласите без доста съмнение. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР